İZMİR / GÜZELBAHÇE - Ali Bayırlar Ortaokulu

Ali Bayırlar Ortaokulu

Yalı Mah. Mithatpaşa Cad. No469/C Güzelbahçe İZMİR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE SİSTEMİNİ ÖZÜMSEMİŞ, ÜLKESİNİ VE İNSANI SEVEN, ÇAĞDAŞ VE YENİLİKÇİ, KÜLTÜREL DEĞERLERİNE BAĞLI, KENDİSİNE ÇEVRESİNE VE DOĞAYA SAYGILI, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, YARATICI, ÜRETKEN, BİLİM, SANAT VE SPORLA İÇ İÇE, ÖZGÜVENİ YÜKSEK, HOŞGÖRÜLÜ, PAYLAŞIMCI, ERDEMLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Ulaşım
Okulumuzun önünden Güzelbahçe-Urla-Seferihisar-Ürkmez-Gülbahçe-Çeşmealtı dolmuşları geçmektedir. 8-209-320-725-730 numaralı Eshot otobüs hatlarının durağı okulumuzun önünde bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 29 km mesafededir.