İZMİR / GÜZELBAHÇE - Ali Bayırlar Ortaokulu

Nis

Su Kaşifleri Projesi kapsamında su tasarrufu sağlamak amacıyla okulumuzda kıyafet değiş tokuşu etkinliği düzenlendi.

Şbt

Su Kaşifi Programı, dünya genelinde binlerce öğrencinin , okullarında ve yaşadıkları toplumda su sorunları üzerine ortak eylemde bulunmalarına izin veren eğlenceli, ilham verici, eğitici ve web tabanlı bir programdır.

Ock

"İyilik Gönüllüleri Projesi" kapsamında öğremcilerimiz, özel eğitim sınıfı öğrencileri ile birlikte derste etkinliklerine katıldılar ve eğitici oyunlar oynadılar.

Ock

"İyilik Gönüllüleri Projesi" kapsamında öğrencilerimiz komşuları olan, 90 yaşındaki Bahar teyzeyi ziyaret ederek hem işlerinde ona yardımcı oldular hem de kendisi ile sohbet ederek, iyilikte bulunmanın ve Bahar teyze ile zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ock

Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte "İyilik Gönüllüleri Projesi" kapsamında Bademler köyüne giderek zeytin toplayan köylülere yardım elini uzattılar. Öğrencilerimiz zeytin toplayarak hem doğa ile iç içe oldular hem de iyilikte bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ara

Öğrencilerimiz kitaplarla birlikte olmanın mutluluğunu ikinci kez yaşadı.

Ara

Okul Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen 4. Dayanışma Kahvaltısı etkinliğimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah OKUMUŞ başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve konuklarımıza teşekkür ederiz.

Ara

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda "Yaşama Yol Ver" etkinliği düzenlenmiştir. İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederiz.

Okulumuz Ankara-Eskişehir Gezisi

Ara

Okulumuz Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan "Ah Şu Büyükler" adlı oyunu öğrencilerimiz başarı ile sahnelediler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Hızır ÇALIŞAN´ı kutluyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz Bahçeşehir Fen Lisesi öğrencileri ile birlikte Robotik çalışması yapmaktadırlar.

Ara

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Güzelbahçe Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu 1. Kitap Günleri etkinliğine katıldılar. Etkinlikte ünlü yazarlar ile tanışıp sohbet etme imkanı bulan öğrencilerimiz, yazarlarımızın kitaplarını alarak kitaplıklarına yeni kitaplar eklediler. Güzelbahçe Belediyesi´ne Kitap Günleri etkinliğini düzenlediği için teşekkür ediyoruz.