İZMİR / GÜZELBAHÇE - Ali Bayırlar Ortaokulu

Şbt

Öğrencilerimiz Türkçe Öğretmenimiz Birgül Aslan ile birlikte, okul dışı öğrenme ortamları çalışması kapsamında 9 Şubat 2022 tarihinde Optik İllüzyon Dünyası Müzesi'ni ziyaret ettiler.

Şbt

Yeni eğitim-öğretim dönemimiz öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Şbt

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nimet ALTAY IŞILDAKOĞLU öğrencilerimizle birlikte Sıfır Atık Kütüphanesi hazırladı. Öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

8-A sınıfımız Türkçe Öğretmenimiz Melike Şenyüksel ile birlikte Necati Cumalı'nın evini ziyaret ettiler.

Ock

Aralık ayında EBA'yı aktif kullanan öğrencilerimize sertifikaları Okul Müdürümüz Gülben BAYKALMIŞ tarafından verildi.

Ock

8. sınıf öğrencilerimiz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında Urla Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Ock

7.sınıf Fen Bilimleri dersinde öğrencilerimiz hazırladıkları "Molekül Modelleri"ni sergilediler.

Ock

5/A sınıfı öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla ve velilerinin desteğiyle okulumuz kütüphanesine kitap kazandırmanın mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilerimizin Teknoloji ve Tasarım dersi etkinlikleri

Ara

Okul kütüphanemiz öğrencilerimizin kullanımına açıldı. Öğrencilerimiz büyük bir mutlulukla kütüphanemizi kullanmaya başladı.

Ara

Okul basketbol takımımız İl Müsabakalarına katıldı. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Sayın Petek Aşkar, İl Milli  Eğitim Müdürümüz Dr. Sayın Murat Mücahit Yentür, İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Çevik'in katılımlarıyla 7 Aralık 2021 tarihinde okulumuz kütüphanesinin açılışı gerçekleştirilmiştir.

Kas

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü şiir yarışmasında öğrencimiz Alp Bilge KESEPARA 3. olmuştur. Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Afet Eğitimi Hazırlık Günü 12 Kasım 2021 tarihinde okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.